Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο: «Επιλέγω Σχολές & Ανακαλύπτω Προοπτικές»

 Αυτό το Σάββατο 13/04/2024 και ώρα 17:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο: «Επιλέγω Σχολές & Ανακαλύπτω Προοπτικές» που συνδιοργανώνει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας μαζί με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο dp studies, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου στην αίθουσα Καστελλάκη (Κορωναίου 9, Ηράκλειο Κρήτης).

Εισηγητής της εκδήλωσης : Αγγουράς Γεώργιος, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας EMPLOY EDU.



H Είσοδος είναι Ελεύθερη προς το κοινό.

Ημερομηνία Εκδήλωσης

Σάββατο 13 Απριλίου 2024 (5:30μμ - 7:30μμ)

Κρατήσεις Θέσεων για την Εκδήλωση

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων στην Εκδήλωση, όποιος επιθυμεί να συμμετέχει, θα πρέπει να κρατήσει θέση, συμπληρώνοντας την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος πατώντας το παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/cekU86mTk9K6DmLE7


Ποιο είναι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας


Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με περισσότερους από 12.500 φοιτητές από 100 και πλέον χώρες του κόσμου, με 20 ερευνητικά κέντρα και πάνω από 100 αναγνωρισμένα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά & διδακτορικά προγράμματα, θεωρείται σήμερα το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στη Ν. Ευρώπη και αποτελεί την πρώτη επιλογή των Ελλήνων Φοιτητών στο Εξωτερικό.

Είναι αναγνωρισμένο τόσο από τα Υπουργεία Παιδείας της Κύπρου και της Ελλάδος, όσο και από τον ΔΟΑΤΑΠ ως ομοταγές και ισότιμο προς τα ελληνικά ΑΕΙ, προσφέρει δε πλήρως αναγνωρισμένα προγράμματα όλων των βαθμίδων.


Πτυχία στις πιο σύγχρονες Ειδικότητες

Ως ανεξάρτητο εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προσφέρει αναγνωρισμένες σπουδές υψηλού επιπέδου σε όλες τις ειδικότητες μεγάλης ζήτησης όπως Ιατρικής (6ετής αλλά και 5ετής κύκλος για κατόχους πρώτου πτυχίου), Φαρμακευτικής, Αρχιτεκτονικής, Νομικής, Πολιτικών Μηχανικών, Μαθηματικών, Ψυχολογίας, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Η/Υ, Φυσικοθεραπείας, Παιδαγωγικής, Επιστήμης Αθλητισμού (Γυμναστικής), Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Μουσικής, Χορού κλπ.

Τα Τμήματα Ιατρικής, Νομικής, Φαρμακευτικής, Αρχιτεκτονικής και Πολιτικών Μηχανικών, έχουν καταστεί από τις δημοφιλέστερες επιλογές για τους φοιτητές από την Ελλάδα, με αντιστοιχία και ισοτιμία των προγραμμάτων σπουδών προς τα ελληνικά πανεπιστήμια και με δικαίωμα εγγραφής των αποφοίτων πτυχιούχων στον Δικηγορικό Ιατρικό και Φαρμακευτικό Σύλλογο της πόλης που επιθυμούν στην Ελλάδα, αλλά και στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος αντίστοιχα.

Πέραν αυτών, είναι σημαντικό να τονισθεί πως απόφοιτοι των Ελληνικών Πανεπιστημίων έχουν τη δυνατότητα, να εγγραφούν απ’ ευθείας σε προχωρημένο εξάμηνο, αξιοποιώντας τη μεταφορά πιστωτικών μονάδων από τα κοινά τους μαθήματα.

Οι πιο σύγχρονες φοιτητικές εστίες

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διαθέτει φοιτητικά διαμερίσματα κοντά στη Πανεπιστημιούπολη για τις ανάγκες στέγασης των σπουδαστών που παρακολουθούν με φυσική παρουσία, φοιτητική λέσχη για τη σίτισή τους καθώς και μια σειρά άλλων υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών του.

Από τον Σεπτέμβριο του 2019 το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Δημιούργησε ίσως τις καλύτερες φοιτητικές εστίες στην Ευρώπη με 858 μοντέρνα διαμερίσματα και 6 bungalows με ιδιωτικό κήπο. To UNIC Clubhouse στον 12ο όροφο, 6 εστιατόρια και καφετέριες, γυμναστήρια, πισίνα και χώροι ψυχαγωγίας συμπληρώνουν την εικόνα εμπλουτίζοντας την πανεπιστημιούπολη του UNIC. Το UNIC καλωσορίζει τους φοιτητές σε ένα ταξίδι μάθησης και προσωπικής ανάπτυξης και για να ζήσουν τα καλύτερά τους χρόνια.

Μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως

Πέρα από τις αναγνωρισμένες προπτυχιακές σπουδές το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει και υψηλού επιπέδου εξ αποστάσεως μεταπτυχιακές σπουδές. Η Εξ αποστάσεως εκπαίδευση γίνεται με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών και σύγχρονων μοντέλων σχεδιασμού μάθησης. Αναπόσπαστο μέρος της προσέγγισής του Πανεπιστημίου στον σχεδιασμό των εξ αποστάσεως μαθημάτων είναι η δέσμευση του Ιδρύματος να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στους φοιτητές, ώστε να αναπτύξουν ανώτατου επιπέδου δεξιότητες κριτικής ανάλυσης, προβληματισμού και επίλυσης προβλημάτων. Στην Παρουσίαση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας που θα γίνει στην εκδήλωση, θα αναλυθούν και όλα τα αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται εξ αποστάσεως.

Πληροφορίες

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα: 801-11-88-0-88 (από σταθερό / αστική χρέωση) ή 698-50-53-300 (από κινητό) ή στο dp studies (Εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Κρήτη) στα τηλέφωνα 2810.24.00.24 και 2810.313.603.

Επίσης μπορούν να πάρουν πληροφορίες από τα site https://www.dpstudies.gr/ ή https://www.unic-crete.gr/

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........