Υπεγράφη η σύμβαση του έργου εκβάθυνσης του Λιμένα Σητείας

 Παρουσία του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη, υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Λιμενικού Ταμείου Σητείας και της αναδόχου εταιρίας, «ΑΕΚΚ ΚΡΗΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», η σύμβαση  του  έργο, «Αποκατάσταση Λειτουργικών βαθών της Λιμενολεκάνης  του Παλαιού τμήματος του Λιμένα Σητείας», ύψους 392.000 με ΦΠΑ.


Πρόκειται για ένα συνοδό έργο, του μεγάλου έργου των πλωτών εξεδρών εντός του Λιμένα της Σητείας, το οποίο αποτελεί προαπαιτούμενο, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα αναγκαία βάθη.


Το έργο των πλωτών εξεδρών  έχει ήδη δημοπρατηθεί και βρίσκεται στην τελική φάση τοποθέτηση του, αφού ολοκληρωθεί η εκβάθυνση της λιμενολεκάνης. Πρόκειται για το έργο που θα αλλάξει  την εικόνα του παραλιακού μετώπου, διαμορφώνοντας εξαιρετικά δεδομένα με πολλαπλά οφέλη για την οικονομία του τόπου, βάζοντας το λιμάνι της Σητείας δυναμικά στον θεματικό Θαλάσσιο Τουρισμό και την ανάπτυξη του yachting.Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια,  κατά την διάρκεια των εργασιών να υπάρχει η μικρότερη δυνατή όχληση


Η Συνδρομή των συνδημοτών μας και ιδιαίτερα των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο, θα είναι καθοριστική, στην προσπάθεια που γίνεται από τον Δήμο να αλλάξουν τα δεδομένα στην πόλη με έργα που γίνονται με αποδέκτες κυρίως τους ίδιους.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........