Αυτοί είναι οι πλειστηριασμοί ξενοδοχείων μέχρι τα τέλη Απριλίου | Σε Στερεά Ελλάδα, Κέρκυρα και Ρέθυμνο

 Πιο αναλυτικά, οι πλειστηριασμοί που έχουν προγραμματιστεί για το αμέσως προσεχές διάστημα, έχουν ως ακολούθως:


-Ανώνυμη με το όνομα: ΕΒΙΑΝΑ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ με τ

-Ανώνυμη εταιρεία με το όνομα: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΑ ΚΑΛΜΑ με τιμή 1ης προσφοράς 830.000,00 €
Σύμφωνα με τα προσκομισθέντα στοιχεία και κατόπιν της εξωτερικής αυτοψίας που διενεργήθηκε, καταγράφεται ότι το εκτιμώμενο είναι σε μέτρια εξωτερική κατάσταση, βρίσκεται στην Δασιά.
CEPAL HELLAS ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ως διαχειρίστρια απαιτήσεων της εταιρείας «Symbol Investment NPLCo Designated Activity Company»
Ημερομηνία είναι η 24η Απριλίου


-Ανώνυμη εταιρεία με το όνομα: ΑΦΟΙ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ με τιμή 1ης προσφοράς 2.500.000,00 €
Σύμφωνα με το τοπογραφικό διάγραμμα της οικ. άδειας 34/1991, προκύπτει ότι το εκτιμώμενο ακίνητο βρίσκεται στη θέση «ΤΣΕΣΜΕΣ», εντός οικισμού Πλατανιά, ήτοι οικόπεδο επιφάνειας επιφανείας 2.350,63 τ.μ ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων αποτελούμενο από πέντε ανεξάρτητα κτίρια (συνολικής επιφάνειας κυρίων χώρων 1733,07 τ.μ. και βοηθητικών 916,93 τ.μ.) με πισίνα, με δυναμικότητα 31 διαμερισμάτων και 92 κλινών:

ΚΤΙΡΙΟ Α
Το κτίριο Α’ πρόκειται για διώροφο κτίριο με υπόγειο.
– Το υπόγειο επιφάνειας 158,42 τ.μ., αποτελείται από τρείς χώρους αποθηκών, αποδυτήρια προσωπικού, w.c. ανδρών και γυναικών και το κλιμακοστάσιο που οδηγεί στο ισόγειο.
– Το ισόγειο επιφάνειας 158,42 τ.μ., αποτελείται από ένα χώρο αναμονής, reception, γραφείο διεύθυνσης, w.c. ΑΜΕΑ και εσωτερικό κλιμακοστάσιο που οδηγεί στον Α’ όροφο.
– Ο Α’ όροφος επιφάνειας 96,73 τ.μ., αποτελείται από ένα διαμέρισμα και ένα δωμάτιο καθαρισμού. Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο κουζίνα-σαλόνι, δύο υπνοδωμάτια και δύο λουτρά.
ΚΤΙΡΙΟ Β
Το κτίριο Β’ πρόκειται για διώροφο κτίριο με υπόγειο.
– Το υπόγειο επιφάνειας 94,47 τ.μ., αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο αποθήκης και κλιμακοστάσιο που οδηγεί στο ισόγειο.
– Το ισόγειο επιφάνειας 86,80 τ.μ., αποτελείται από ένα χώρο καθαρισμού και δύο διαμερίσματα, τα οποία διαμερίσματα αποτελούνται από ένα ενιαίο χώρο και λουτρό.
– Ο Α’ όροφος επιφάνειας 86,80 τ.μ., αποτελείται από δύο διαμερίσματα, τα οποία διαμερίσματα αποτελούνται από ένα ενιαίο χώρο κουζίνα-σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και λουτρό. Η πρόσβαση στον Α’ όροφο πραγματοποιείται από εξωτερικό κλιμακοστάσιο.

ΚΤΙΡΙΟ Γ
Το κτίριο Γ’ πρόκειται για διώροφο κτίριο με υπόγειο.
– Το υπόγειο επιφάνειας 132,21 τ.μ., αποτελείται από ένα χώρο αποθήκης ειδών πισίνας και κηπουρικής και αποδυτήρια πελατών. Η πρόσβαση στην αποθήκη πραγματοποιείται μεσώ ράμπας από το αύλειο χώρο και γη πρόσβαση στα αποδυτήρια πραγματοποιείται από εξωτερικό κλιμακοστάσιο.

– Το ισόγειο επιφάνειας 127,41 τ.μ., αποτελείται από ένα χώρο καθαρισμού, ένα μονόχωρο διαμέρισμα και δύο δίχωρα διαμερίσματα. Το μονόχωρο διαμέρισμα αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο και λουτρό. Τα δίχωρα διαμερίσματα αποτελούνται από ένα ενιαίο χώρο κουζίνα-σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και
λουτρό.
– Ο Α’ όροφος επιφάνειας 127,41 τ.μ., αποτελείται από τρία δίχωρα διαμερίσματα, τα οποία διαμερίσματα αποτελούνται από ένα ενιαίο χώρο κουζίνα-σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και λουτρό. Η πρόσβαση στον Α’ όροφο πραγματοποιείται από εξωτερικό κλιμακοστάσιο.

ΚΤΙΡΙΟ Δ
Το κτίριο Δ’ πρόκειται για διώροφο κτίριο με υπόγειο.
– Το υπόγειο επιφάνειας 94,47 τ.μ., αποτελείται από ένα χώρο γενικής αποθήκης, ένα χώρο αποθήκης και ένα χώρο καθαρισμού. Η πρόσβαση πραγματοποιείται μεσώ ράμπας από το αύλειο χώρο.
– Το ισόγειο επιφάνειας 87,39 τ.μ., αποτελείται από δύο δίχωρα διαμερίσματα, τα οποία αποτελούνται από ένα ενιαίο χώρο κουζίνα-σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και λουτρό.
– Ο Α’ όροφος επιφάνειας 87,39 τ.μ., αποτελείται από δύο δίχωρα διαμερίσματα, τα οποία αποτελούνται από ένα ενιαίο χώρο κουζίνα-σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και λουτρό. Η πρόσβαση στον Α’ όροφο πραγματοποιείται από εξωτερικό κλιμακοστάσιο.

ΚΤΙΡΙΟ Ε
Το κτίριο Ε’ πρόκειται για διώροφο κτίριο με υπόγειο.
– Το υπόγειο επιφάνειας 437,36 τ.μ., αποτελείται από ένα χώρο γενικής αποθήκης, ένα χώρο γενικής λινοθήκης, ένα χώρο πλυντήριο-στεγνωτήριο, ανελκυστήρα και εσωτερικό κλιμακοστάσιο που οδηγεί στο ισόγειο.
– Το ισόγειο επιφάνειας 437,36 τ.μ., αποτελείται από οχτώ δίχωρα διαμερίσματα, αποθήκη καθαρισμού, διάδρομο, εσωτερικό κλιμακοστάσιο που οδηγεί στον Α’ όροφο και ανελκυστήρα.
– Ο Α’ όροφος επιφάνειας 437,36 τ.μ., αποτελείται από οχτώ δίχωρα διαμερίσματα, αποθήκη καθαρισμού, διάδρομο, εσωτερικό κλιμακοστάσιο και ανελκυστήρα.
Ημερομηνία είναι η 26η Απριλίου


https://money-tourism.gr/

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........