«Πάμε για ποδήλατο» τη Δευτέρα 3 Ιουνίου

 Ο Δήμος Ηρακλείου γιορτάζει τη Δευτέρα 3 Ιουνίου την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου και στηρίζει ενεργά τη Βιώσιμη Κινητικότητα και την εναλλακτική μετακίνηση στην πόλη.


Το ποδήλατο αποτελεί ένα προσιτό, αποτελεσματικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο μετακίνησης, ειδικά σε αστικές περιοχές και ο Δήμος θέλοντας να στείλει αυτό το μήνυμα στους πολίτες διοργανώνει μια πρωτότυπη δράση με σύνθημα «Πάμε για ποδήλατο».


Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Γιώργος Σισαμάκης και όλη η Δημοτική Ομάδα προσκαλούν τους πολίτες να περιηγηθούν με ποδήλατα το κέντρο της πόλης με κατάληξη το Πάρκο Γεωργιάδη.

Η εκκίνηση θα γίνει τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 18:00 το απόγευμα από τη Λότζια στην 25ης Αυγούστου και μέσω μιας βατής διαδρομής 1,5 χλμ, διασχίζοντας τα Λιοντάρια, 1821, Κυρ. Λουκάρεως, Μεγάλη Έβανς, Χαρ. Τρικούπη, Δημοκρατίας οι ποδηλάτες θα καταλήξουν στο Πάρκο Γεωργιάδη όπου θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση για το ποδήλατο στην πόλη μας.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........