Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή ΣΕΑΠ, ταξίαρχου Κωνσταντίνου Σπανουδάκη

 Με τον Δήμαρχο Χερσονήσου, Ζαχαρία Δοξαστάκη και αντιδημάρχους συναντήθηκε χθες στο δημαρχείο στις Γούρνες, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, ο Διοικητής της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού, ταξίαρχος Κωνσταντίνος Σπανουδάκης.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ ο Δήμαρχος τόνισε τη σημασία της παρουσίας της ΣΕΑΠ για την ευρύτερη περιοχή, αλλά και την διαχρονική αναγνώριση και στήριξη της προσφοράς του έργου της από τον Δήμο Χερσονήσου.


Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και την παραδοχή ότι ο σχεδιασμός από κοινού είναι αναγκαίος για την αποτελεσματική αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων. Επίσης, εστίασαν στην αμοιβαία δέσμευση ενίσχυσης της συνεργασίας προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.


Στη συνάντηση συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Νίκος Σταυρουλάκης, Εμμανουήλ Πλευράκης, Δημήτριος Μπάτσης, Δέσποινα Πλευράκη και Σπύρος Κατσαμποξάκης.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........