Ενημέρωση για προγράμματα απασχόλησης από στελέχη της ΔΥΠΑ στο Δήμο Μαλεβιζίου

 Τις δυνατότητες αξιοποίησης των προγραμμάτων απασχόλησης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης(πρώην ΟΑΕΔ) παρουσίασαν στελέχη της υπηρεσίας σε αντιδημάρχους και προέδρους επιχειρήσεων του Δήμου Μαλεβιζίου.


Η πρωτοβουλία για τη συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου Μαλεβιζίου για την ενίσχυση των υπηρεσιών του με προσωπικό.Οι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ Γεωργία Βενιανάκη, Μανόλης Μπουρνέλης και Ιωάννης Σερμάκης έκαναν μία αναλυτική παρουσίαση των ενεργών προγραμμάτων απασχόλησης που τρέχουν αυτή την περίοδο, και τους τρόπους που μπορεί να τα αξιοποιήσει ο Δήμος για την στελέχωση υπηρεσιών του.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου Βαγγέλης Παρασύρης, Μαρίνα Βογιατζή, Φάνης Κοκκινάκης, Μανόλης Βίστης, ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γρηγόρης Περυσινάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γιάννης Μαρής, ο διευθυντής του γραφείου του Δημάρχου Κώστας Μπέζος και ο ειδικός σύμβουλος Βασίλης Παπαδάκης.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........