Συνεχίζεται η Έκθεση εικαστικών έργων των μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Ηρακλείου

 Το Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια λειτουργίας του, διοργανώνει, μεταξύ άλλων, την ετήσια έκθεση έργων των μαθητών και μαθητριών του από τα εργαστήρια  των Εικαστικών, στο πατάρι του βιβλιοπωλείου της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης. 


Η έκθεση, που συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου, θα διαρκέσει από 16 ως 25 Μαΐου και η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν. 

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι: Δευτέρα Τετάρτη και Σάββατο 9:30-14:30, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 9:30-14:00 και 17:30-20:30.

Έκθεση εικαστικών έργων των μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Ηρακλείου

Η έκθεση είναι πολυθεματική καθώς περιλαμβάνει έργα σχεδίου, ζωγραφικής, χαρακτικής, γλυπτικής και κατασκευές από όλα τα εργαστήρια των εικαστικών, στα οποία έχουν διδάξει οι καθηγήτριες και οι καθηγητές των εικαστικών  Δήμητρα Μούκανου, Παρασκευή Πλεύρη, Ελένη Ρουμελιωτάκη, Αθανάσιος Βιδάκης, Νεκτάριος Μαρίνος και Χρήστος Τσουμπλέκας.


Παράλληλα με την έκθεση, προγραμματίζονται θεατρικές και χορευτικές δράσεις: 

Την Τρίτη 21/5 στις 8:00μ.μ. χορευτικό δρώμενο με μαθήτριες του γυμνασίου, με υπεύθυνες τις καθηγήτριες χορού Μαρία Ζερβού, Μαρία Καλαιτζάκη, Μυρτώ Παπαδοπούλου, Αναστασία Φαβιάνου και Αθηνά Χρυσοφάκη.γ. 

Την Πέμπτη 23/5 στις 12:00 θεατρικό δρώμενο με τίτλο: "Νεο-αναπαραστάσεις γυναικών στην τέχνη» υπό την επιμέλεια της καθηγήτριας υποκριτικής Κατερίνας Χάλκου.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........