Δύο υποθέσεις απάτης μέσω τηλεφώνου στο Ηράκλειο

 Ότι εξαπατήθηκαν μέσω τηλεφώνου, κατήγγειλαν στις αστυνομικές αρχές ένας 66χρονος άνδρας από περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου και μια 35χρονη γυναίκα από τις Μοίρες.


Σύμφωνα με την καταγγελία του 66χρονου, χθες σε τηλεφώνημα που δέχθηκε του ζητήθηκε να καταβάλει ποσό 2.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να καλυφθεί το κόστος φόρου που έπρεπε όπως του είπαν να καταβάλει, για να λάβει ένα ποσό που διεκδικούσε μέσω προσφυγής. 


Ο 66χρονος κατέθεσε τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό, διαπιστώνοντας στη συνέχεια ότι είχε εξαπατηθεί. Μάλιστα οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει τον δράστη αλβανικής υπηκοότητας.
 Στη δεύτερη περίπτωση η 35χρονη γυναίκα, μετά από κλήση άνδρα που της συστήθηκε ως σύζυγος της λογίστριάς της, έδωσε τους προσωπικούς τραπεζικούς κωδικούς, με τους οποίους ο δράστης κατάφερε να κάνει συναλλαγή ύψους 650 ευρώ. Για τις υποθέσεις διεξάγεται έρευνα, ενώ οι δράστες αναζητούνται.


ΑΠΕ ΜΠΕ

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........