Οι 12 μεγάλοι τυχεροί της κλήρωσης για την ανακύκλωση στο Δήμο Σητείας

 Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής των συνδημοτών μας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στην λειτουργία των Πολύκεντρων Ανακύκλωσης και συμμετείχαν στον μεγάλο διαγωνισμό που διοργάνωσε η ΤΕΧΑΝ σε συνεργασία με τον Ε.Σ.Δ.Α.Κ (Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης) και τον Δήμο Σητείας.


Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί παρουσία του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου κ Μάνου Δρακάκη.

Με την ευχή η προσπάθεια να συνεχιστεί ο Δήμαρχος Σητείας ευχαρίστησε τους συνδημότες για την μεγάλη ανταπόκριση τους στην προσπάθεια για το περιβάλλον. Όπως ενημέρωσε ο κ Δρακάκης πολύ σημαντική είναι η ενημέρωση που γίνεται και στα σχολεία ώστε οι μαθητές να συμμετέχουν στη διαδικασία της ανακύκλωσης πιο ενεργά.

Στους τυχερούς συνολικά μοιράστηκαν 4 tablet, 4 action camera και 4 smart watch.Από το πρώτο Πολύκεντρο Ανακύκλωσης οι τυχεροί είναι:

-KLAJDI ISOLLARI 1 Tablet

-Κώστας Δαμουλάκης 1 action camera

-KLAJDI ISOLLARI 1 smart watch

Από το δεύτερο Πολύκεντρο Ανακύκλωσης οι τυχεροί είναι:

-Χριστίνα Τσαντάκη 1 tablet

-Τσιφετάκης 1 action camera

-Παύλος Χρηστάκης - 1 smart watch

Από το τρίτο Πολύκεντρο Ανακύκλωσης οι τυχεροί είναι:

-Γιάννης Ψυκαράκης 1 tablet

-Γεωργία Αυγουστάκη 1 action camera

-Αλέξανδρος Ζόμπυρας 1 smart watch

Από το τέταρτο Πολύκεντρο ανακύκλωσης οι τυχεροί είναι:

-Ιωάννης Χρυσουλάκης 1 tablet

-Γεωργία Πολλάκη 1 action camera

-Ελένη Μαρούδη 1 smart watch

Ο Δήμος Σητείας έχοντας στη διάθεση του τα στοιχεία επικοινωνίας των τυχερών θα τους ενημερώσει για την παραλαβή των δώρων τους.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........