Μουσικό Αφιέρωμα στον Ελληνικό κινηματογράφο

  Ο Ελληνικός Κινηματογράφος και ιδιαίτερα τα τραγούδια του, συντροφεύουν πάντα τη ζωή μας. Πόσοι δεν έχουμε συνδέσει στιγμές μας με την Αλίκη τη Ζωίτσα, το Δημήτρη, τη Τζένη σε ρόλους υπέροχους και διαχρονικούς με την συνοδεία των τραγουδιών του Μίμη Πλέσσα, του Μάνου Χατζηδάκη, του Σταύρου Ξαρχάκου αλλά και λαϊκότερων συνθετών όπως ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Μανώλης Χιώτης και τόσοι άλλοι. Τραγούδια και ήχοι από μια άλλη εποχή, γεμάτη μυρωδιές και απέραντη αθωότητα! Τραγούδια συνθετών που ακολουθούν τη ζωή μας μας πλημμυρίζουν μνήμες και δροσερές αναμνήσεις.
Μια συλλογή τραγουδιών που μέσα από το προσωπικό πρίσμα των εκτελεστών της παράστασης μας μεταφέρουν στην Αθήνα μιας παλαιότερης εποχής και επιχειρούν να μας θυμίσουν την εποχή του Αθάνατου Ελληνικού Κινηματογράφου.


Η Τίνα Τράκου, με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της μουσικής, με σπουδές φωνητικής και ακορντεόν στο Εθνικό Ωδείο, συμμετοχές σε μουσικοθεατρικές θεματικές παραστάσεις, επιτυχημένα μουσικά σχήματα, τηλεοπτικά σήριαλ και δισκογραφικές δουλειές, με την συμμετοχή του Νίκου Κρητικού με σπουδαίες συνεργασίες με Μ.Πλέσσα, Γ.Χατζηνάσιο, Χ.Νικολόπουλο και πολλούς άλλους με μια σημαντική παρουσία στα μουσικά δρώμενα και με μία πορεία γεμάτη σεβασμό στην ελληνική μουσική με την καλλιτεχνική καθοδήγηση του μαέστρου κ συνθέτη Νίκου Παπαδόπουλο, θα μας οδηγήσουν σ αυτήν την ανέμελη και ξέγνοιαστη εποχή,

στα σοκάκια της παλιάς Αθήνας, στην εποχή που τα τραγούδια είχαν μελωδία και στίχο που άγγιζε τις ψυχές των ανθρώπων. ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Μαζί της σε αυτό το μουσικό καλοκαιρινό ταξίδι και ο Οργανισμός Who is Who International Academy & Awards (WIWIAA), ένας διεθνής Θεσμός φιλίας, ενότητας και εθελοντισμού και παράλληλα μια κοινωνική επιχείρηση με στόχο οι δράσεις της να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας - Social Impact, τόσο για τα ίδια τα μέλη της, τους φίλους και τα παιδιά των μελών. Έχει καθιερωθεί, εκτός από τις πολυετείς Εκδόσεις και με τα Who is Who International Awards – Ετήσια Διεθνή Βραβεία, ένα διεθνές δίκτυο ισχυρών παγκόσμιων και επιδραστικών Προσωπικοτήτων!

Οι δράσεις της συνδυάζουν τον πολιτισμό με την επικοινωνία, την επαγγελματική δραστηριότητα με την εταιρική κοινωνική ευθύνη!


Ελάτε να μας απολαύσετε στις εξής ημερομηνίες:

2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»

2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες εμφανίσεις!

Για μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ με ειρήνη & δικαιοσύνη, χωρίς ανισότητες και κοινωνικές διακρίσεις! Μία ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ όπου τα μέλη της κτίζουν και υπηρετούν την Ιδέα της Αριστείας χωρίς σύνορα!

ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΤΊΘΕΝΤΑΙ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ!»

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........