Έκθεση ζωγραφικής ‘’Παραμυθία’’ της Δήμητρας Ψυχογυιού στην Σητεία

  Έκθεση ζωγραφικής ‘’Παραμυθία’’ της Δήμητρας Ψυχογυιού .

Ταξίδι στ΄αλήθεια, ταξίδι και στα παραμύθια
Η Δήμητρα Ψυχογυιού παρουσιάζει έργα από τα παραμύθια που έχει εικονογραφήσει, καθώς και αντικείμενα που φιλοτέχνησε πάνω σε ξύλο και χαρτί.
▪️
Στο ισόγειο της Στέγης ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ
(Β. Κορνάρου 97 Σητεία, 72300)
▪️
Διάρκεια έκθεσης: 17-23 Ιουνίου 2024
▪️
Ωράριο: καθημερινά 10:00-13:00 & και 19:00-22:00Η Δήμητρα Ψυχογυιού γεννήθηκε στη Χαλκίδα και σπούδασε γραφικές τέχνες στη σχολή Βακαλό και αγιογραφία στην Εικονουργία. Εμπνευστής της σε αυτό το μαγικό ταξίδι των χρωμάτων ήταν ο Γιώργος Κόρδης.
Έχει εικονογραφήσει αρκετά βιβλία κι έχει γράψει και εικονογραφήσει τρία βιβλία: “Ο Kηπουρός του Ουρανού” & “Η Mυγδαλιά και το Φεγγάρι” (εκδόσεις Άγκυρα) και το “Μαζί” & ‘’Tο δώρο των πουλιών’’ (εκδόσεις Εν πλω).


Έζησε 13 υπέροχα χρόνια στην Κρήτη, κάνοντας μαθήματα σε μικρούς και μεγάλους και το 2008 επέστρεψε στην Αθήνα όπου άνοιξε το εργαστήρι της "Nadeen art" και από τότε ζωγραφίζει παραμύθια πάνω σε χρηστικά αντικείμενα όπως παπούτσια, κοσμήματα, καπέλα, κεραμικά, έπιπλα, καθώς και σε δωμάτια παιδικά.


Μπορείτε να δείτε δουλειά της στο https://nadeenart.com/
Σας περιμένουμε!

Έκθεση ζωγραφικής ‘’Παραμυθία’’ της Δήμητρας Ψυχογυιού στην Σητεία

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........