Ανανεωμένες διαβάσεις πεζών σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Σητείας

 Δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην επίλυσης των ζητημάτων που αφορούν την καθημερινότητα του δημότη, παρεμβάσεις βελτίωσης πραγματοποιούνται στις διαβάσεις πεζών σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου, με προτεραιότητα εκείνες των σχολικών συγκροτημάτων.


Σε μια προσπάθεια, το αστικό περιβάλλον να καταστεί φιλικότερο προς τον δημότη, οι ανανεωμένες διαβάσεις των σχολείων θα έχουν συνάφεια με το αντικείμενο των ενδιαφερομένων.


Η πρώτη εικόνα ήδη εντυπωσίασε τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας, όπου οι πρώτες διαβάσεις πεζών είναι κιόλας έτοιμες, με τα μολύβια να συνοδεύουν με ασφάλεια τους μικρούς μαθητές κατά την έξοδο τους.

 
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ Νίκος Φυγετάκης σημειώνει ότι ο δημότης θα πρέπει να είναι ευαισθητοποιημένος και να τηρεί των κώδικα οδικής κυκλοφορίας δίνοντας προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση των πεζών και των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

 
Οι διαβάσεις πεζών θα βελτιωθούν στο σύνολο τους κατόπιν συνεννόησης και με το Α.Τ. Σητείας

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........