Δωρεά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων, με παραγγελίες μέσα από την εφαρμογή Wolt & Wolt Market

 Έμπρακτη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων, προσφέρει η Wolt & Wolt Market μέσω της ομώνυμης εφαρμογής.

Σκοπός της συγκεκριμένης εορταστικής πρωτοβουλίας είναι η υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Μέσω της εφαρμογής της Wolt, έως και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να προσφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων το ποσό της προτίμησής τους (από 5 έως 50 ευρώ), ενώ παράλληλα Wolt και Wolt Market δεσμεύονται να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στη δομή.


Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις δωρεές των χρηστών θα διατεθεί για την προμήθεια τροφίμων και άλλων προϊόντων καθημερινής χρήσης, τα οποία στην συνέχεια θα διανεμηθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο στους δικαιούχους συμπολίτες μας για την κάλυψη βασικών αναγκών τους. Από πλευράς τους, η Wolt και το Wolt Market θα προσφέρουν επιπλέον αγαθά, για να μεγιστοποιηθεί ο αριθμός των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στην πρωτοβουλία είναι ανοιχτή και δεν προϋποθέτει την αποστολή παραγγελίας στην πλατφόρμα.


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί και υπάγεται ως Δομή του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμΕΑ και Ισότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Χανίων, και ιδρύθηκε το 2011. Η δημιουργία της Δομής «Κοινωνικό Παντοπωλείο» είναι μια δράση που απευθύνεται στην τοπική κοινωνία και φέρει κοινωνικά και αλληλέγγυα χαρακτηριστικά.


Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μέρος της εορταστικής πρωτοβουλίας για καλό σκοπό που υλοποιεί η Wolt και το Wolt Market σε συνολικά 9 πόλεις της Ελλάδας. Αυτές είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, η Πάτρα, ο Βόλος, το Ηράκλειο, τα Χανιά, το Αγρίνιο και η Κοζάνη


Υποστηρίζοντας 9 φορείς σε 9 πόλεις της χώρας, Wolt και Wolt Market συμβάλλουν στη δημιουργία ενός γεωγραφικά εκτεταμένου δικτύου αλληλεγγύης, ενώνοντας τους ανθρώπους των τοπικών κοινωνιών για καλό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την έμπρακτη στήριξη όσων συνανθρώπων μας έχουν ανάγκη.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........