Συνάντηση εργασίας για την προώθηση και ανάπτυξη του αεροδρομίου Σητείας.

 Διευρυμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 23/2/2023 στο γραφείο του Δημάρχου με εκπροσώπους της εταιρείας ZELA AVIATION, παρουσία του αερολιμενάρχη κ. Δημήτρη Βερίγου, του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΑΣ κ. Νίκου Διαλυνά και του κ. Κων/νου Βασιλάκη.Η Zela Aviation υλοποιώντας μέρος της συμφωνίας που έχει υπογράψει με τον ΟΑΣ για την προώθηση και ανάπτυξη του αεροδρομίου Σητείας, ενημέρωσε τους παριστάμενους για τις επαφές και την επικοινωνία που είχε με αρκετές μεγάλες αεροπορικές εταιρείες του εξωτερικού.


Στόχος είναι η αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων εσωτερικού και ιδιαίτερα της σύνδεσης με την Αθήνα, καθώς και η προσέγγιση εταιρειών χαμηλού κόστους για την καλοκαιρινή περίοδο.


Πρόθεση του Δήμου Σητείας είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τη Zela Aviation και η περαιτέρω προώθηση και ανάπτυξη του πτητικού έργου του αεροδρομίου Σητείας, με παράλληλη αύξηση του τουριστικού ρεύματος σε όλο το Δήμο.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........