Μοίρασε τα ημερολόγια του έτους 2023 ο πολιτιστικός σύλλογος Ρουκάκα - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Μοίρασε τα ημερολόγια του έτους 2023 ο πολιτιστικός σύλλογος Ρουκάκα

 Το περασμένο Σαββατοκύριακο μοιράστηκαν σε όλους τους κατοίκους του χωριού τα ημερολόγια του Συλλόγου μας για το έτος 2023!


Τα σπίτια της Ρουκάκας άνοιξαν και με μεγάλη μας χαρά είδαμε τον ενθουσιασμό και τη συγκίνηση όλων, μόλις αντίκρυσαν φωτογραφίες παλιών συγχωριανών και όχι μόνο.


Η Ρουκάκα έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον όλα άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους γι' αυτό και μέσα σε αυτό το ημερολόγιο προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε φωτογραφίες από όλες τις γενιές της Χρυσοπηγής.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την κα Ελισάβετ Αποστόλου η οποία ανέλαβε το σχεδιασμό και την εκτύπωση των ημερολογίων καθώς και το σύνολο των συγχωριανών οι οποίοι μας έστειλαν - παρέδωσαν φωτογραφικό υλικό από τις συλλογές τους, συνδράμοντας στο τελικό αυτό αποτέλεσμα.


Κυρίως όμως να ευχαριστήσω τον κ. Γιώργος Πευκιανάκης από το αρχείο του οποίου αντλήθηκαν οι περισσότερες φωτογραφίες. Τα ημερολόγια διανεμηθηκαν δωρεάν σε όλους χωρίς κανένα αντίτιμο.
[Για τους συγχωριανούς - κατοίκους Αθηνών ημερολόγια θα έχουν εντός ολίγων ημερών ο George Benovias και η Sofia Dandoulaki για όσους ζητήσουν.]


Κατωτέρω επισυνάπτονται φωτογραφίες από τους πρώτους 3 μήνες.
Να είστε όλοι καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........