Στρατηγική ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Χερσονήσου για τον γαμήλιο τουρισμό. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Στρατηγική ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Χερσονήσου για τον γαμήλιο τουρισμό.

 H Αντιδημαρχία Τουρισμού επενδύει στην ισχυρή δυναμική που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ο γαμήλιος τουρισμός συντάσσοντας συγκεκριμένη στρατηγική ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Χερσονήσου για τον γαμήλιο τουρισμό.


Σε συνέχεια των διαδοχικών συσκέψεων με παράγοντες του τουρισμού και του γαμήλιου τουρισμού του Δημάρχου Χερσονήσου, κ. Γιάννη Σέγκου και του Αντιδημάρχου κ. Κωνσταντίνου Αναστασάκη δρομολογούνται δράσεις προώθησης σε εκθέσεις, roadshows αλλά και B2B επαφές.


Η Αντιδημαρχία Τουρισμού ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση της Choose Crete και συμμετέχει στην τουριστική προώθηση και προβολή του Δήμου Χερσονήσου, σε βασικές αγορές κυρίως της Ευρώπης, αλλά και παγκοσμίως.

Πρώτος σταθμός το Μόναχο 21 Φεβρουαρίου και η Βιέννη 23 Φεβρουαρίου όπου θα παρουσιαστεί το επιτυχημένο τουριστικό προϊόν «Land of Experiences» σε B2B συναντήσεις διά ζώσης.

Επίσης, με στόχο να γίνει ο Δήμος Χερσονήσου σημείο αναφοράς του γαμήλιου τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, η Αντιδημαρχία Τουρισμού συμμετέχει για πρώτη φορά στην έκθεση Wedding Show, στο Birmingham του Ηνωμένου Βασιλείου μεταξύ 3-5 Μαρτίου. Ο Αντιδήμαρχος κ. Αναστασάκης και η Σύμβουλος Προορισμού θα βρίσκονται στο περίπτερο του ΕΟΤ αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα του προορισμού στους επισκέπτες.

Υπενθυμίζουμε ότι σύντομα και μέσα από το ολοκαίνουργιο site weddings.landofexperiences.gr θα φιλοξενούμε ξενοδοχεία, venues και planners που προσφέρουν υπηρεσίες γαμήλιου Τουρισμού καθώς και κάθε πληροφορία σχετική με τα μέρη μοναδικής ομορφιάς, τέλεσης γάμων αλλά και κάθε ληξιαρχική και άλλη πληροφορία.


Τέλος, ο Δήμος και η Αντιδημαρχία Τουρισμού συμμετέχει στη διεθνή έκθεση ΙΤΒ Βerlin με στόχο την ενίσχυση του προορισμού και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, οι οποίες αποτελούν προτεραιότητα, στο πλαίσιο της ποιοτικής αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος, με στοιχεία βιωσιμότητας και ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........