Επιστρέφει δυναμικά το Καρναβάλι του Αρκαλοχωρίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Επιστρέφει δυναμικά το Καρναβάλι του Αρκαλοχωρίου

 Το Καρναβάλι Αρκαλοχωρίου επιστρέφει δυναμικά ύστερα από τρία χρόνια αποχής, λόγω της πανδημίας και του σεισμού!

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις λίγες ημέρες πριν την αποκριάτικη παρέλαση, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στις 3 το μεσημέρι.

Με φαντασία, κέφι και καλή διάθεση το Καρναβάλι του Αρκαλοχωρίου που διοργανώνει ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και ο ΔΟΠΑΠ με την στήριξη των Πολιτιστικών και Εμπορικών Συλλόγων του Δήμου, αναμένεται να χαρίσει όμορφες στιγμές και άφθονα χαμόγελα σε όλους τους συμμετέχοντες.


Οι διοργανωτές προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να μπουν στον ξέφρενο ρυθμό της Αποκριάς και καλούν τον κόσμο να βάλει το μεγαλύτερο του χαμόγελο, να παρακολουθήσει την καρναβαλική παρέλαση και να νιώσει στιγμές χαράς, κεφιού μέσα από αυτή τη μεγάλη γιορτή του τόπου:


«Ελάτε να μπούμε στους ρυθμούς του κεφιού και του γλεντιού, μέσα από το μοναδικό Καρναβάλι του Αρκαλοχωρίου! Βάλτε φαντασία, χαμόγελο, κέφι, αποκριάτικη διάθεση και ελάτε να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα, να γελάσουμε και να γλεντήσουμε, βάζοντας στην άκρη για λίγο τα προβλήματα μας! Ελάτε να ξανανιώσουμε όλοι συναισθήματα που στερηθήκαμε καιρό τώρα!».


Δεκάδες άρματα και εκατοντάδες καρναβαλιστές κάθε ηλικίας είναι έτοιμοι για την καθιερωμένη αποκριάτικη παρέλαση αρμάτων, με τους διοργανωτές να απευθύνουν κάλεσμα στους δημότες και τους επισκέπτες να έρθουν στο Αρκαλοχώρι, ξεφαντώνοντας στο ρυθμό της Αποκριάς.
Παράλληλα, για την διεξαγωγή του Καρναβαλιού Αρκαλοχωρίου (26-02-2023) θα διακοπεί από τη 1 το μεσημέρι η κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους και συγκεκριμένα στην Οδό Ελ. Βενιζέλου, από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ανδρέα, σημείο εκκίνησης του Καρναβαλιού, μέχρι το Πολύκεντρο της Μητρόπολης, σημείο τερματισμού της αποκριάτικης παρέλασης.
Επίσης θα κλείσει η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου, στη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως, όπου θα διεξαχθεί καρναβαλική εκδήλωση μετά το πέρας της παρέλασης.

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και ο ΔΟΠΑΠ ευχαριστούν επίσης τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ηρακλείου (ΔΗΚΕΗ) για την έμπρακτη στήριξη της στο Καρναβάλι του Αρκαλοχωρίου.

Επιστρέφει δυναμικά το Καρναβάλι του Αρκαλοχωρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........