Έντεκα συνολικά γαλάζιες σημαίες θα κυματίζουν στις ακτές του Δήμου Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Έντεκα συνολικά γαλάζιες σημαίες θα κυματίζουν στις ακτές του Δήμου Σητείας

 Έντεκα συνολικά γαλάζιες σημαίες θα κυματίζουν στις ακτές του Δήμου Σητείας το καλοκαίρι του 2023, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.


Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι παρακάτω οκτώ περιοχές ευθύνης του Δήμου: 

Ανάληψη, Βάι/Φοινικόδασος, Βουρλιά Ξερόκαμπου, Κάτω Ζάκρος, Κουρεμένος, Χιόνα, Λιμανάκι Γούδουρα και Σητεία 1/Γαλλικό, καθώς και οι: Λαγούφα/Μικρή Πόλη Κρήτη, Μακρύγιαλος-Λαγκούφα/Sunwing Makrigialos Beach και Σητεία 1-Γαλλικό/Sitia Beach, ιδιωτικής πρωτοβουλίας.Η βράβευση των ακτών έχει να κάνει με την οργάνωση, τις προσφερόμενες υπηρεσίες και την ποιότητα των νερών κολύμβησης, η οποία παρακολουθείται συστηματικά ως εγγύηση της προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.


Επιπλέον, ο Δήμος, όπως κάθε χρόνο, θα προχωρήσει και φέτος στη διαδικασία πρόσληψης ναυαγοσωστών για την ασφάλεια των λουόμενων.


Ο Δήμος και οι υπηρεσίες του καταβάλλουν συνεχείς και μεθοδικές προσπάθειες προκειμένου να  παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους κατοίκους και τους επισκέπτες για να απολαμβάνουν με ασφάλεια τις μοναδικές παραλίες του τόπου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ