Έντεκα συνολικά γαλάζιες σημαίες θα κυματίζουν στις ακτές του Δήμου Σητείας

 Έντεκα συνολικά γαλάζιες σημαίες θα κυματίζουν στις ακτές του Δήμου Σητείας το καλοκαίρι του 2023, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.


Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι παρακάτω οκτώ περιοχές ευθύνης του Δήμου: 

Ανάληψη, Βάι/Φοινικόδασος, Βουρλιά Ξερόκαμπου, Κάτω Ζάκρος, Κουρεμένος, Χιόνα, Λιμανάκι Γούδουρα και Σητεία 1/Γαλλικό, καθώς και οι: Λαγούφα/Μικρή Πόλη Κρήτη, Μακρύγιαλος-Λαγκούφα/Sunwing Makrigialos Beach και Σητεία 1-Γαλλικό/Sitia Beach, ιδιωτικής πρωτοβουλίας.Η βράβευση των ακτών έχει να κάνει με την οργάνωση, τις προσφερόμενες υπηρεσίες και την ποιότητα των νερών κολύμβησης, η οποία παρακολουθείται συστηματικά ως εγγύηση της προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.


Επιπλέον, ο Δήμος, όπως κάθε χρόνο, θα προχωρήσει και φέτος στη διαδικασία πρόσληψης ναυαγοσωστών για την ασφάλεια των λουόμενων.


Ο Δήμος και οι υπηρεσίες του καταβάλλουν συνεχείς και μεθοδικές προσπάθειες προκειμένου να  παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους κατοίκους και τους επισκέπτες για να απολαμβάνουν με ασφάλεια τις μοναδικές παραλίες του τόπου.

 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........