Δενδροφύτευση στην οδό Φουνταλίδου στη Σητεία στα πλαίσια του έργου της ανάπλασης.

 Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Πλατανάκη Ελένη και Παπαδάκη Ιωάννη, επισκέφθηκε σήμερα το εργοτάξιο της οδού Φουνταλίδου, όπου ολοκληρώνεται το έργο της ανάπλασης και συμβολικά πραγματοποίησαν τις πρώτες δενδροφυτεύσεις.


Η εικόνα ενός δρόμου που τα τελευταία χρόνια παρήκμαζε καθημερινά, αναβαθμίστηκε άρδην προσφέροντας, όχι μόνο στους ωφελούμενους περίοικους αλλά σε όλους τους συνδημότες και επισκέπτες, μια διαφορετική εικόνα καθώς και σύγχρονες και πολιτισμένες συνθήκες κυκλοφορίας και προσπελασιμότητας.



Οι εργασίες ανάπλασης προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και σύντομα θα παραδοθεί ένα έργο αντάξιο των αναγκών της πόλης, που με τις προτεινόμενες φυτεύσεις θα συμβάλλει στην αισθητική, λειτουργική και κυκλοφοριακή αναβάθμιση της περιοχής, ενθαρρύνοντας συγχρόνως και την ανάπτυξη της εμπορικής δραστηριότητας.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........