Με μεγάλη επιτυχία το 5ο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού

 Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε το πέμπτο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών το Σάββατο 25 Μαΐου στο πλαίσιο της δράσης: «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ» από την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού με τη συνεργασία του Φυσίατρου, γιατρού Αποκατάστασης και Καθηγητή του 4ου ΕΠΑΛ Λάζαρου Βακιρτζιάν.


Το σεμινάριο υλοποιήθηκε σε αίθουσα δίπλα στην Αρμένικη Εκκλησία Ηρακλείου όπου η εκπαιδευτικός Τακουή Βακιρτζιάν μίλησε για τους Αρμένιους και την ιστορία τους, την παρουσία τους στην τοπική κοινωνία και ξενάγησε τους συμμετέχοντες στο ναό απαντώντας στις ερωτήσεις τους.


Στη συνέχεια ακολούθησε το σεμινάριο που περιελάβανε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση για:

• Απόφραξη αεροφόρων σε βρέφος, παιδί, ενήλικα

• Θέση ανάνηψης σε περίπτωση λιποθυμίας

• ΚΑΡΠΑ σε βρέφος, παιδί ενήλικα και

• Χρήση Απινιδωτή

Η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την Δρ. Τακουή Βακιρτζιάν η οποία κατάφερε να ξυπνήσει μνήμες και να γεννήσει συναισθήματα συμπάθειας για τον πολύπαθο λαό. Ευχαριστεί επίσης τους υπεύθυνους της Αρμένικης εκκλησίας καθώς και τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο.

Σημειώνεται ότι τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών θα επαναλαμβάνονται μία φορά κάθε μήνα για το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........