Ημερίδα «Αθλητισμός για όλους και Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες» από τον Δήμο Ηρακλείου και την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου

 Ημερίδα με θέμα «Αθλητισμός για όλους και Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες» διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου και η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ με την υποστήριξη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου στην αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης» στο κτήριο της Ανδρόγεω την Τετάρτη 26 Ιουνίου από τις 09:30 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι.


Στόχος της ημερίδας είναι η παρουσίαση των καλών πρακτικών που έχουν εφαρμοστεί στη συμπερίληψη και ενσωμάτωση των ευάλωτων ομάδων μέσω του αθλητισμού καθώς και του νέου Προγράμματος Αθλητισμός για Όλους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η ημερίδα υλοποιείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος FIT for ALL 2 με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη διάλογου μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης A’ και Β’ βαθμού και των δομών ενσωμάτωσης και συμπερίληψης των προσφύγων και γενικότερα των ευάλωτων ομάδων.

Το πρόγραμμα FIT for ALL 2 στοχεύει στην ένταξη των προσφύγων στις κοινωνικές δομές της πόλης μέσω του αθλητισμού και συμπεριλαμβάνει αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις, συμμετοχή προσφύγων σε δημοτικά πρωταθλήματα καθώς και συνεδριακές δραστηριότητες.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........