Super Cup Volley League Men με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Super Cup Volley League Men με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

 Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα Super Cup Volley League Men μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023 έχει αρχίσει. Συνδιοργανωτές της αθλητικής εκδήλωσης είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, η Περιφέρεια Κρήτης και το Υφυπουργείο Αθλητισμού.



Ο πρωταθλητής της σεζόν 2021-22 και ο κυπελλούχος της σεζόν 2021-22 θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στο θεσμό διεκδικώντας το πρώτο τρόπαιο για το 2023. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19:15, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ-3

Ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει για 6η φορά σε αγώνα Σούπερ Καπ και ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων πραγματοποιείται μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στον επαναληπτικό προημιτελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». Ο αγώνας έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς εκείνη την ημέρα συμπληρώνονται 10 χρόνια από το θάνατο του Νίκου Σαμαρά και για το λόγο αυτό θα κρατηθεί και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του μεγάλου βολεϊμπολίστα.

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου και ώρα 13:00 στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο (πλ. Ελευθερίας) θα δοθεί συνέντευξη τύπου για την αθλητική διοργάνωση με τη συμμετοχή εκπροσώπων των φορέων που συνδιοργανώνουν το Σούπερ Καπ, καθώς και των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων που συμμετέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........