Ανακαλύψετε τον κόσμο της επιστήμης, παίζοντας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Ανακαλύψετε τον κόσμο της επιστήμης, παίζοντας

 Τα επιτραπέζια παιχνίδια δεν είναι μόνο για παιδιά;

Τι σχέση μπορεί να έχει η επιστήμη με το επιτραπέζιο παιχνίδι;


Αυτά είναι κάποια εύλογα ερωτήματα που γεννιούνται σε κάποιον όταν ακούει για τον κόσμο του επιτραπέζιου παιχνιδιού και μάλιστα σε σχέση με την επιστήμη.
Η ανάπτυξη του σύγχρονου επιτραπέζιου είναι συγκλονιστική, αγγίζοντας πλέον όλες τις ηλικίες, με μεγάλη ποικιλία στη θεματολογία και στο επίπεδο δυσκολίας. Σε αυτή λοιπόν την «έκρηξη» δε θα μπορούσε ο χώρος της επιστήμης να μη δίνει την αφορμή για την ανάπτυξη κορυφαίων παιχνιδιών, τα οποία με τη σειρά τους μπορούν να κάνουν επιστημονικές έννοιες προσιτές, ενώ γενικά φαντάζουν δυσνόητες.


Για πρώτη φορά, ένα ερευνητικό ίδρυμα, το Ινστιτούτο Αστροφυσικής του ΙΤΕ, διοργανώνει μια εκδήλωση ανάδειξης επιτραπέζιων παιχνιδιών επιστημονικού θέματος, στο πλαίσιο εορτασμών για τη συμπλήρωση 40 ετών λειτουργίας του ΙΤΕ, σε συνεργασία και με την υποστήριξη φορέων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του παιχνιδιού.


Σας προσκαλούμε, λοιπόν, στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου την Παρασκευή 22/9 στις 16:00-22:00 και το Σάββατο 23/9 στις 10:00-19:00 για να ανακαλύψετε τον κόσμο της επιστήμης, παίζοντας! Κάποιοι τυχεροί επισκέπτες θα κερδίσουν επιτραπέζια παιχνίδια και παιδικά βιβλία επιστημονικού θέματος, μέσω κλήρωσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

......... .........
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ