Σας προτείνουμε καπνιστό κόκαλο με σιτάρι

 12


Βράζουμε το κόκαλο σε νερό.
Στη συνέχεια αφαιρούμε το κρέας από το κόκαλο και το ψιλοκόβουμεΣουρώνουμε το ζωμό που έμεινε από το βράσιμο και τον βάζουμε ξανά σε μια κατσαρόλα να βράσει. Προσθέτουμε το σιτάρι,αλεσμένο, και περιμένουμε 20 λεπτά.
Τέλος, ρίχνουμε το κρέας στην κατσαρόλα, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και το φαγητό μας είναι έτοιμο.
συστατικά
1500 γρ. χοιρινό καπνιστό κόκαλο,

500 γρ. σιτάρι,
10 γρ. αλάτι,
πιπέρι

μικρά μυστικά Ο ζωμός μέσα στον οποίο θα ρίξουμε το σιτάρι, θα πρέπει να είναιένα λίτρο, ειδάλλως συμπληρώνουμε με νερό.



ΠΗΓΗ: http://www.destinationcrete.gr/

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........