Θεατρική Παράσταση «Γυναίκες που γίναν ένα με τη γη» στο πλαίσιο των 16ήμερων Δράσεων της Περιφέρειας Κρήτης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Θεατρική Παράσταση «Γυναίκες που γίναν ένα με τη γη» στο πλαίσιο των 16ήμερων Δράσεων της Περιφέρειας Κρήτης

Στο πλαίσιο της εκστρατείας της Περιφέρειας Κρήτης – ΠΕΠΙΣ Κρήτης και Αυτοτελούς Γραφείου Ισότητας «16ήμερες Δράσεις για την Πρόληψη και την Καταπολέμηση της Βίας κατά των Γυναικών και των Κοριτσιών», πρόκειται να δοθεί η θεατρική παράσταση «Γυναίκες που γίναν ένα με τη γη», με τη διοργάνωση των Περιφερειακών Ενοτήτων Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου και συγκεκριμένα:


 

  • Σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στις 6:00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μάλεμε στο Δήμο Πλατανιά, με την υποστήριξη του Δήμου Πλατανιά και της ΔΕΠΙΣ Πλατανιά.
  • Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ., στο Σπίτι του Πολιτισμού, στο Ρέθυμνο (Βερνάρδου Εμμανουήλ 12, Πλησίον Ωδείου, Παλαιά Πόλη), με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ρεθύμνου, του Δήμου Ρεθύμνου, της ΔΕΠΙΣ Ρεθύμνου και του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών.
  • Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ., στο «Εργοστάσιο Αρχαύλη» στην Κριτσά στον Άγιο Νικόλαο, με την υποστήριξη του Δήμου Αγίου Νικολάου και της ΔΕΠΙΣ Αγίου Νικολάου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ......... .........

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ