Θεατρική Παράσταση «Γυναίκες που γίναν ένα με τη γη» στο πλαίσιο των 16ήμερων Δράσεων της Περιφέρειας Κρήτης

Στο πλαίσιο της εκστρατείας της Περιφέρειας Κρήτης – ΠΕΠΙΣ Κρήτης και Αυτοτελούς Γραφείου Ισότητας «16ήμερες Δράσεις για την Πρόληψη και την Καταπολέμηση της Βίας κατά των Γυναικών και των Κοριτσιών», πρόκειται να δοθεί η θεατρική παράσταση «Γυναίκες που γίναν ένα με τη γη», με τη διοργάνωση των Περιφερειακών Ενοτήτων Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου και συγκεκριμένα:


 

  • Σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στις 6:00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μάλεμε στο Δήμο Πλατανιά, με την υποστήριξη του Δήμου Πλατανιά και της ΔΕΠΙΣ Πλατανιά.
  • Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ., στο Σπίτι του Πολιτισμού, στο Ρέθυμνο (Βερνάρδου Εμμανουήλ 12, Πλησίον Ωδείου, Παλαιά Πόλη), με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ρεθύμνου, του Δήμου Ρεθύμνου, της ΔΕΠΙΣ Ρεθύμνου και του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών.
  • Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ., στο «Εργοστάσιο Αρχαύλη» στην Κριτσά στον Άγιο Νικόλαο, με την υποστήριξη του Δήμου Αγίου Νικολάου και της ΔΕΠΙΣ Αγίου Νικολάου.

 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........