Η Δημόσια Υγεία είναι αδιαμφησβήτητο δικαίωμα των πολιτών

 Δίπλα στους πολίτες του Λασιθίου που διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στις μονάδες υγείας και τα πολλά και σημαντικά λειτουργικά προβλήματα στις δομές υγείας του νομού, βρίσκεται ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει:

 

«Οι κάτοικοι του Λασιθίου βγαίνουν ξανά στον δρόμο για να διαμαρτυρηθούν για ένα αναφαίρετο και αδιαμφησβήτητο δικαίωμα κάθε πολίτη: Για δωρεάν, Δημόσια Υγεία.

Είμαστε στο πλευρό τους. Στηρίζουμε τον αγώνα τους και μεταφέρουμε την φωνή τους και μέσα στο Κοινοβούλιο. Πιέζαμε και εξακολουθούμε να πιέζουμε την νεοφιλελεύθερη Κυβέρνηση της ΝΔ, πηγαίνοντας κόντρα στην πολιτική της για ιδιωτικοποίηση του συστήματος υγείας. Αλλά και ζητώντας, μεταξύ άλλων, την μισθολογική αναβάθμιση του συνόλου του προσωπικού των δομών υγείας, τη θεσμοθέτηση δέσμης κινήτρων για την προσέλκυση ιατρικού δυναμικού στο Ε.Σ.Υ., την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, την τεχνολογική και κτηριακή αναβάθμιση των δομών υγείας, αλλά και την αύξηση των δημοσίων δαπανών για την υγεία, με στόχο την σύγκλιση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα, μέχρι τέλους.».

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........